Vores datter, Tina på 22 år, besøgte os i aftes og fortalte, at hun om et par uger skal på et fire dage langt kursus inde i København. Hun er blevet boende her i Slagelse, hvor hun er vokset op, så det passer hende tilsyneladende godt med nogle dage inde i storbyen, hvor hun skal overnatte på et hotel.

Tina er ansat i en bank med filialer over hele Sjælland, så banken har valgt at henlægge dette kursus for et stort antal medarbejdere (?) til nogle store kursuslokaler i København – https://mbkkursuslokaler.dk/  – , fortalte Tina. Selve kurset varer som nævnt fire dage, men banken har måttet leje lokalerne i flere uger, fordi medarbejderne jo ikke kan være væk fra deres arbejdsplads på samme tid.

Forventningens glæder til et godt kursus

Tina glæder sig og har nok nogle forventninger til at skulle ud at kigge lidt på nattelivet i hovedstaden. Hun er vist lidt af en festabe, og da hun for tiden er single helt uden en kæreste, bliver hendes jagtinstinkt helt sikkert vakt ved udsigten at et par byture i København, hvor udvalget af jævnaldrende mænd selvfølgelig er større end her i Slagelse.

Hun skal i øvrigt deltage i et spændende kursus i konflikthåndtering i København.

Hun pønser nok på en gentagelse fra sidste år, da hun deltog i en to dages konference, som blev afviklet i bankens egne mødelokaler i København helt inde i centrum. Den gang havde hun også sammen med nogle kolleger været i byen om aftenen, og det var resulteret i et møde med Claus, som hun havde en hed romance med, og den varede faktisk i mere end tre måneder.