Egentlig så havde jeg planer om, at jeg ville købe mig en ny jakke her til foråret. Jeg havde set en flot vatteret en. Sådan med fleece fór, som man kan tage ud af den. Men så kom den her korona-virus og satte en stopper for det. Jeg elsker jo at kigge efter mit tøj i butikkerne. Og jeg havde da også set på rigtigt mange forskellige jakker til kvinder. Men jeg nåede ikke at købe den jakke, jeg havde udset mig, inden butikkerne fik besked på at holde lukket. Det er lidt øv. Men sådan er det bare. Jeg må vente.

Måske er det OK

Måske skal jeg bare sige til mig selv, at det er ok. Den gamle jakke, jeg har, kan stadigvæk godt bruges. Og de ture, jeg går, er jo korte. Så behovet for en splinterny jakke er måske ikke så stort. Set positivt, så kan det jo være, at jeg sparer en del penge. Jeg køber den jo ikke, førend jeg har prøvet den. Og jakke, som jeg havde set, var faktisk ret dyr. Det er måske kun godt, at jeg ikke kan købe den nu. Og når vi er kommet igennem den her besynderlige periode, så er vi måske så langt henne på året, at jeg egentlig ikke får brug for en ny forårsjakke – altså førend til næste år.

Moden til den tid

Gad vide, om moden til den tid har ændret sig meget. Hvad vil forretningerne, der nu brænder inde med store lagre af varer, som ikke bliver solgt nu, gøre? Sætter de dem på sommerudsalg? Eller kan de komme af med dem via deres e-shop? Det må man da håbe. Ellers er det vel en katastrofe for dem.

Jakker

Jeg skal i hvert fald holde øje med om den forretning, som jeg fandt jakken i, får sat den specifikke jakke til kvinder på deres site ligesom denne her med jakker til mænd: https://www.arkuri.dk/herretoej-349/jakker-237/ . Jeg har ikke fundet den endnu. Det kan være, at den kommer op i næste uge. Eller måske som et særtilbud? Det kan også godt være, at den måske kommer på tilbud, som en del af en særlig kampagne, der fejrer, at vi er kommet igennem krisen – hvem ved? Det er ikke til at vide.
Jeg skal derfor holde øje. Og ikke kun med den butik. Jeg har nemlig lovet min mand at se efter et par bukser, som han gerne vil have.

Til tykke mænd

Han er tyk, og det er en specialbutik, der sælger tøj til store mænd, som han handler i. Han har vist mig modellen, han godt kan lide. Så den står også på min liste. Kommer de to ting på tilbud, så tror jeg, at jeg bestiller dem, så vi kan prøve dem herhjemme. Og passer de ikke, ja så må vi enten finde os i, at de er lidt for store eller små. Og så må vi tilpasse os til tøjet – eller tøjet til os, hvis det er for stort. Det kan jeg sagtens klare med en symaskine. Jeg lægger jo alligevel altid min mands bukser op. Og han har bælter, der sagtens kan nå rundt om ham.