street one

Sommeren nærmer sig, og det er tid til at få ryddet ud i de gamle klude. Det kan dog være rigtig svært at skille sig af med det gamle tøj, for der kan knytte sig mange gode minder til hver enkelt klædestykke. Det kan dog alligevel være en god idé at få ryddet ud i det gamle, så det kan blive plads til noget nyt i skabet.

street one

Tips til at skille sig af med gammelt tøj

Det er en god idé at rydde ud i skabet mindst en gang om året, så garderoben kan blive fornyet. Det er dog ideelt at gøre det både når vi finder sommertøjer frem, og når vi finder vintertøjet frem igen. Når du er i gang med at rydde op, så kan det være svært at placere tøjet i ”smid-ud-bunken”, men hvis du opsætter følgende regler for dig selv, så bliver det måske lidt lettere. Smid tøj ud eller forær det væk når du ikke længere kan passe det, hvis du ikke har brugt det siden sidst du ryddede ud, hvis du ikke føler dig godt tilpas i det, hvis det er slidt og forvasket samt hvis mærkesedlen stadig sidder på, og det er længe siden du købte tøjet. Vil du gøre det lidt lettere for dig selv, så beslut med dig selv, at hver gang der kommer et nyt stykke tøj ind i skabet, så skal der også smides et stykke tøj ud. Derved opnår du et godt flow i dit tøjudvalg.

Find dit nye tøj på internettet

Har du tøj som ikke fejler noget, men som du ikke ønsker at bruge mere, så kan der være en god mulighed for at tjene lidt på at sælge det, så du kan få råd til nyt lækkert tøj. Street One er mærket for alle kvinder, som har en frisk og ungdommelig stil. Du kan få alt fra bukser og kjoler til tunikaer og T-shirts. Tøjet bliver lavet i forskellige materialer, styles og farver. Det er meget moderigtigt tøj af høj kvalitet, og så er det til priser, hvor alle kan være med.