få en kassekredit nu

Når man læser på de forskellige bankers hjemmeside, så skulle det være nemt for alle med en lønkonto at få en kassekredit. Der bliver oplyst, at man bare skal være fyldt 18 år og have en fast indtægt og en solid økonomi. Men er det egentlig nok til at få en kassekredit. Nej det er det ikke!

Nogle mennesker der godt vil have en mindre kassekredit på f.eks 5.000,- kr er dem der har en lønindtægt der kan være svingende. De skal hele tiden skal lægge penge til siden til en eventuel måned, hvor de ikke tjener så meget, det er også helt i orden.

Krav til en kassekredit

Men er de så uheldige at der er nogle måneder i træk, hvor de ikke har råd til at lægge til side. Vil de uvilkårligt på et tidspunkt få et problem med at kunne betale deres udgifter. For dem ville det være godt med en kassekredit.

Men det er langt fra sikkert, at de kan få en mindre kassekredit, netop fordi deres lønindtægt er svingende. Banken vil skønne at når de skal betale tilbage vil deres økonomi være for lille til at kunne rumme den gæld. Så for at kunne få en kassekredit bør man have en god fast indtægt og en solid økonomi. Med plads til at kunne betale gælden tilbage uden det berører rådighedsbeløbet for meget.

Men man skal selvfølgelig ikke bare opgive på forhånd, det kan altid svare sig at spørge om mulighed for en kassekredit. Lav et budget og tag det med i banken, du kan med fordel lave et budget. Et budget, der dækker over en måned med normal indtægt og en med lav indtægt og uden kautionist. Kilde: Kassekredit.nu

Hvad betyder kautionist?

Hvis du har søgt om lån i en bank, har du nok hørt ordet kautionist, eller hvis du har søgt om lån via internettet. Så har du måske enkelte steder oplevet, at der står, at kautionist ikke er nødvendigt. Men hvad betyder så lige ordet kautionist. Det betyder, at banken har en person, der vil betale din gæld, hvis du ikke selv kan.

Det foregår eksempelvis på den måde, at du står og skal købe et hus. Du har nogle penge selv, men ikke nok så du skal også låne nogle i banken og hos en kreditforening. Kreditforeningen laver et eller flere lån i dit hus, som du skal betale afdrag på. Det beløb, du skylder til kreditforeningen, har de værdier for i dit hus

De penge, du skal låne af banken, tager de også pant for i dit hus Men de vil også gerne have en person (kautionist), der kan stå inde for at ville betale din gæld til banken. Hvis du ikke selv kan og huset eventuelt ryger på tvangsauktion.

Men ved en tvangsauktion er det jo ikke altid, at der både bliver penge til kreditforening og bank, men ved at banken har en kautionist, så får de deres penge.

Kilde: Lån-sikkerhed.dk