Beautyblogger

maj 22, 2015

Interesserer du dig for skønhed, tøj, smykker eller sundhed, så kig ind på beautyblogger.dk. Her har jeg tit fundet inspiration til at prøve nye produkter via de små og større produktanmeldelser, som jeg finder på siden.

Især har anmeldelserne omkring vintertøj til børn været anvendelige og været en god pegepind for, hvilke mærker, der bare dit barn varmt og kulden væk. Især børnehavebørn har et stort behov for tøj, der holder, hvad det lover. De er ude i stort set alt slags vejr ofte flere timer dagligt. Derfor nytter det ikke rigtigt, hvis de er våde efter 5 minutters leg.

Beautyblogger som inspirationskilde

Beautyblogger.dk er også en god inspirationskilde, hvis du står og mangler en værtindegave. Det bliver aldrig upopulært at komme med en smuk buket blomster, men ind i mellem er det rart med variation.

En værtindegave, som jeg fik ideen til på beautyblogger.dk, var en bioolie, som er anvendelig og forebyggende på flere måder. Er du gravid vil olien forebygge strækmærker. Du kan også anvende olien i forbindelse med vægttab, hvor olien vil hjælpe huden med at trække sig pænt sammen.

Jeg har selv købt olien også og brugt den til min dreng, som var faldet bagover på skolens parkeringsplads, som medførte et kæmpe ar på den ene arm. Vi smører dagligt her i starten og synes allerede at kunne se et lille fremskridt ved, at arret er knapt så hævet.

Der er måske gaveidéer nok at tage af, men nogle gange er det igen med at komme i tanke om dem. På beautyblogger.dk har jeg også set et fint sølvarmbånd med et stjernevedhæng, som jeg synes er rigtigt fint til både en fødselsdagsgave (?) eller en gave til konfirmanden. Og den fragtfri forsendelse på armbåndet er jo svær at klage over.