Min kusine sælger en hel del varer på nettet via sin webshop, og der er for vel omkring 50% vedkommende tale om varer til over 3.000 kroner. Mange gange har hun oplevet, at folk gerne ville slå til på et godt tilbud, men at de ikke lige havde likvider her og nu til at gøre det.

Da hun er medlem af FDIH, tog hun kontakt til dem for at høre, om de mon kendte til en løsning på den udfordring, og det viste sig, at det gjorde faktisk: http://www.fdih.dk/medlem-netvaerk/medlemsoversigt/t-v/viabill-as/

ViaBill er afbetaling uden renter

Konceptet betyder, at min kusine kan sælge varer til sine kunder, selvom de ikke kan betale det fulde beløb her og nu. Hun kan til gengæld få sine penge med det samme fra ViaBill, hvilket er godt for hendes likviditet.

Kunden betaler så i afdrag tilbage til ViaBill, og overholdes aftalen om tilbagebetaling, er der ingen renter eller gebyrer for kunden at betale. Det gør det jo overmåde attraktivt for potentielle kunder at købe, når der er et godt tilbud.

Kusinen min betaler selvfølgelig et gebyr for at kunne benytte ViaBill som betalingsmåde, men det er vist et ganske lille beløb i forhold til, hvad hun rent faktisk tjener på at være med i ordningen.

Selv siger hun, at det har øget hende salg med et tocifret procenttal, og det er da værd at tage med i et marked, hvor konkurrencen er benhård ellers.

DanDomain er også med

Hun benytter sig af en DanDomain webshop, og det er jo heldigt for hende, for de har fuldstændigt integreret ViaBill i deres shopsystem.

Det er altså en spændende fremtid, vi går i møde med e-handel og betalingssystemer son for eksempel ViaBill!