Vi elsker at flyve

jul 11, 2015

Hvis en mand tager alene på ferie i Thailand, så opstår der hos mange mennesker nogle ideer om noget lummert. Det kunne jeg tydeligt mærke, da jeg forleden dag fortalte nogle af mine kolleger, at jeg skulle på ferie i Thailand. Nu er det bare sådan, at jeg tager på ferie sammen med min kone, og så er snakken nok en helt anden.

Det hænger sammen med, at vi blev opmærksomme på, at man på visse årstider kan købe meget billige flybilletter til Thailand. Det valgte vi så at gøre, og vi skal af sted om nogle få uger, og mine kollegers misforståelse er ryddet af vejen.

Det er første gang, at vi skal til Thailand, men det er nu ikke første gang, at vi benytter os af gode tilbud på flybilletter til fjernere egne af verden. For et par år siden var det vores voksne datter, der en dag fortalte, at der var meget billige flybilletter til USA på spil, så dem købte vi faktisk tre af og inviterede vores datter med på en ferie derovre. Det er faktisk forbavsende, at man kan flyve så langt væk til de penge.

Men hvis det handler om feriemål i Europa eller tilsvarende tæt på, så er det sjældent billigt i højsæsonen, men vi har i de fleste tilfælde mulighed for at undgå skolernes ferier, og vi har et par gange haft held med at finde nogle flybilletter til Tyrkiet online her, hvor vi holder meget af at komme på ferie, til en fornuftig pris.