I dag kigger vi lidt på en webshop, der har specialiseret sig i noget så elementært som værktøj: https://www.dorchdanola.dk/ Ofte ser man, at online butikker med værktøj slår på værktøj med meget lave priser, og så er det klart, at kvaliteten er derefter. Denne butik har taget en anderledes vinkel på begrebet og de fører udelukkende den bedste kvalitet. Derfor skal du ikke regne med at finde “billigt værktøj der – og så alligevel:

Billigere værktøj grundet strømlinet logistik

Faktisk ER det billigere at købe værktøj på e-værktøj.dk end for eksempel i mange byggemarkeder og lignende steder. Det skyldes ikke et kompromis mellem kvalitet og pris – det skyldes, at der ikke er showroom og store udstillinger.

Du finder, ser og bestiller alt på hjemmesiden, der i øvrigt glimrer ved at have dag til dag levering, der faktisk virker. Ved at spare (?) omkostningerne til adskillige sælgere væk, til udstilling etc. kan firmaet bag tilbyde “Top of the line” værktøj til ofte væsentligt lavere priser end andre.

Professionelle og private

Uanset om du er håndværker med stringente krav til værktøjets holdbarhed, ergonomi (?) og pasning – eller du er privat med spredt behov – er det indiskutabelt, at det billigste og bedste altid er at købe værktøj af høj kvalitet.

Hjemmesiden sælger lige gerne til private og til håndværkere. For håndværkerne og andre firmaer er det nemt med ét klik med musen at få vist alle priser uden moms, og så er det jo nemt at sammenligne priserne med andre steder.

Eksempel på kvalitet

For snart 4 år siden købte jeg en kloakrenser med skål i topkvalitet – og det gjorde jeg ugen efter, min nabo havde købt en ditto i Bilka til næsten ingen penge. Han lo af mig og sagde, jeg var blevet snydt.

Siden dengang har han måttet udskifte sin kloakrenser 2 gange – og sidste gang købte han den så efter mine anvisninger. Min kloakrenser fejler intet her efter 4 år 🙂

Jeg købte dyrere end han gjorde – og sparede kassen på det 🙂 Han er så også typen, der ikke står tilbage for at låne penge, når kassen er tom, og han gør det ofte på nettet. For eksempel her: https://billige-kviklån.dk/laan-penge/