Et depot rum er perfekt til de ekstra ting. De fleste når på til et tidspunkt i livet, hvor de står og mangler ekstra plads. Det kan være at kæresten er flyttet ind, og at der derfor er kommet mange ting i overskud eller ligefrem ting, der er ekstra af. Og det er lige netop det, der er sket for mig.

Så er det rart, at man kan opmagasinere sine ting, indtil man har mulighed for at slippe af med det eller få det solgt videre. Lige netop når man flytter sammen med kæresten, så kan der være rigtig mange ting, som man lige pludseligt har dubletter af. Og det er sådan en situation vi står i lige nu.

Selvom man har ekstra af en ting, så er det ikke sikkert, at man har lyst til at skille sig af med dem – ved f.eks. at få dem solgt eller lign. Mange møbler eller andre personlige ejendele kan have en stor affektionsværdi, som gør, at de stadig skal have en plads i hjemmet på den ene eller den anden måde. Så kan det være en rigtig god idé at leje et depot rum. Det koster ikke mange kroner om måneden og størrelsen på depot rummet varierer også, så vi altid kan finde et depot rum, som passer i størrelsen til lige netop vores behov.

Og skulle det vise sig, at vi senere hen igen har brug for ekstra plads, og at det gamle depot rum simpelthen er blevet for lille, så kan vi uden problemer enten leje endnu et depot rum eller leje et der er større endnu, så vi har plads til at have alle vores ting samlet et sted. Et depot rum er perfekt til de ekstra ting, og kan være en hurtigt og simpel måde at få ekstra plads i hjemmet. Ved at benytte et depot rum, så kunne det også tænkes, at man kom til at slippe for alt for meget rod hjemme i garagen.