fodboldgolf er sjovt

Fodboldgolf er for alle

I Danmark (?) findes der mange forskellige sportsgrene man kan træne og udøve, enten alene eller med sine venner. Indtil videre er golf placeret på nummer to efter fodbold i antallet af medlemmer. Men en anden sport (?) som er begyndt at vokse meget hurtigt er fodboldgolf. Og når man har prøvet at spille fodboldgolf er sportens succes slet ikke overraskende. Fodboldgolf, ligesom golf, kan spilles af alle mennesker i alle aldre. Det er grundet dens brede appel at fodboldgolf bliver så succesfuld så hurtig. Hvis du gerne vil ude og have lidt sjov med dine kammerater eller nyde frisk luft mens du bruger og bevæger kroppen, så er fodboldgolf noget for dig.

Nem at lære og svær at mestre

Fodboldgolf er ret enkel i sit opbygning og minder meget om den traditionelle sportsgren, golf. Men i stedet for dyre køller og bolde skal man til fodboldgolf bruge sine ben og en fodbold til at spille fodboldgolf. Formålet med denne sport er at få bolden i hulet ved hjælp af forskelige sparke teknikker med så få spørg og slag som muligt. Dette gør fodboldgolf meget nem at lære, men uhyre svær at mestre. Når man spiller fodboldgolf gælder det ikke blot at sparke bolden så langt som muligt. Præcision spiller en stor rolle i alle aspekter af spillet.

Fodboldgolf er sjov og udfordrende

Det som gør fodboldgolf så populær og sjov at spille er det faktum at stort set alle kan være med uden at de skal investere tusindvis af kroner i udstyr. Samtidigt skal man heller ikke bruge flere timer på træningsbanen før man kan spille en runde fodboldgolf. Derfor er den sjov at spille, men samtidigt er sporten også meget udfordrende da banerne er designet på sådan et måde at flere forskellige teknikker skal benyttes før en bold kan sparkes i hul.

Rundt omkring i landet skyder flere og flere fodboldgolfbaner frem. En af dem, som efterhånden har nogle år på bagen, er fodboldgolf banen hos Nymarksminde, som både er sjov og udfordrende, og so både kan spilles af øvede såvel som mindre øvede spillere.