Ny webshop

jan 20, 2015

Indrømmet, jeg følte mig lidt dum her tidligere i dag, da jeg nævnte for min mand, at det da er en helt fantastisk service, man får i den webshop, hvor jeg køber noget af mit tøj, ligesom jeg køber sokker, underbukser og skjorter til min mand i den samme netbutik.

Jeg fortalte ham, at som noget nyt kan man nu følge med i, hvor langt ens indkøb er nået ved at følge et link, som kommer i den mail med kvittering for købet, som man hele tiden har fået. Og det er nyt for den netbutik, og det må jo koste en masse arbejde at sidde og taste ind, at nu er ens varer blevet pakket og ligger klar til forsendelse – og senere at nu er pakken afleveret til kurertjenesten og så videre.

Nej, sagde Morten med et smil, det koster ikke arbejdskraft, men det tyder på, at din netbutik har fået en ny web shop løsning, altså et nyt edb-program til at styre hele flowet af de varer, som kunderne køber i netbutikken.

Du skal ikke bilde dig ind, at der sidder rigtige mennesker og skriver de mails, du modtager i forbindelse med sådan et indkøb. Det hele sker ganske automatisk, og lige så snart dine varer er pakket, forsynes pakken med en stregkode, som bliver læst ind ved hvert positionsskifte, og når stregkoden læses ind, kan man via nettet se, hvor pakken befinder sig. Det er sådan, fortalte Morten, at en moderne E-handelsløsning gør det meste af det arbejde, der tidligere skulle mennesker til.