Grafikkort

dec 23, 2013

Du skal måske have et helt nyt og kraftigere grafikkort, sagde min gode ven Carsten, der arbejder i it-branchen, da jeg spurgte ham, om der var nogle specifikke krav, min computer skal opfylde, hvis jeg vil arbejde i det grafiske program, der hedder InDesign. Han ved alt om den slags, og han kan købe hvad som helst i sin yndlingsbutik: http://shop.notebookonline.dk/

Han spurgte mig så også, hvor meget ram, jeg har i computeren derhjemme, for det kan godt blive en tung sag, hvis der er for lidt, som han udtrykte det. Jeg kunne ikke med sikkerhed huske det, og han sagde, at det rent faktisk ikke var det store problem, for det koster ikke nogen herregård at købe noget mere ram til computer, og han ville gerne komme og installere det for mig.

Det tilbud har jeg taget imod med kyshånd, for jeg har ikke forudsætningerne for selv at rode med sådan en computer. Det er ikke første gang, at Carsten hjælper mig på den måde, for han har ved et par andre lejligheder stillet sin ekspertise til rådighed, ligesom det altid er ham, jeg henvender mig til, hvis jeg skal have indkøbt forskellige reservedele til computer, for han har mulighed for at skaffe det til indkøbspris.

Jeg kan for eksempel huske, at han for godt et år siden skaffede mig et nyt batteri til bærbar til en pris, der var særdeles fordelagtig, så jeg fik det for lige godt halvdelen af den almindelige udsalgspris. Det var også ham, der satte det nye batteri i computeren for mig, for jeg må indrømme, at jeg er en klovn til den slags.