Min arbejdsplads har netop lavet en helt genial aftale med et firma, der hedder Nordisk Krisekorps, og den vil jeg da lige dele med jer. Ikke aftalen altså, for den kender jeg ikke i detaljer – men selve konceptet er sgu så smart og vigtigt, at det fortjener en deling!

Brug for krisehjælp?

Vi arbejder jo overalt i Skandinavien, og som du måske ved, er der ofte tale om arbejde, der er forbundet med en vis risiko, når vi arbejder i høje radiotårne og den slags. Ulykker sker – desværre. Nogle gange med dødelig udgang men heldigvis er det sjældent.

At være vidne til en arbejdsulykke er faktisk uhyggeligt og traumatiserende, og jeg har da set flere kolleger, der har lidt under at have set eller ydet førstehjælp en arbejdsulykke.

Heldigvis er vi begavede med en ledelse, der vil os det godt, og de har altså lavet en aftale om krisehjælp til os, hvis noget skulle ske.

Nordisk Krisekorps

Det er en tjeneste, der råder over et temmelig stort netværk af psykologer og andre fagpersoner, der er uddannede til og har erfaring med at yde krisehjælp og psykologhjælp.

Det er dem her:

Nordisk Krisekorps
CVR: 31442427

E-mail: info@nokk.dk
Tlf: 6011 1144

Personalepleje

Der er jo tale om personalepleje på ret højt niveau med sådan en service, og faktisk har virksomheden vist også indgået aftale om nogle andre områder, der handler om at forebygge stress blandt os. Det ser sgu meget spændende ud: http://nordiskkrisekorps.dk/c/ydelser/stressberedskab

For os medarbejdere (?) er det i hvert fald en god ting at vide, at firmaet tager hånd om os, hvis der er behov for det, og jeg er da godt klar over, at det også er en fordel for dem, for det giver jo færre sygedage og måske endda mindre udskiftning i personalet.

Nu håber jeg bare – ligesom mine kolleger – at jeg aldrig får brug for noget af det! Det er jo lidt som en forsikring, som man bestemt BØR have, men som man også håber aldrig at skulle bruge, ikke?