Store skibukser?

jan 22, 2016

Man skal passe på med sin forudfattede meninger, blev jeg igen mindet om, da jeg i går fik besøg af en kunde i min sportsforretning. Kunden var en yngre, slank og sportstrænet mand, og han spurgte, om vi havde skibukser i store størrelser i forretningen. Og han kendte jo allerede denne her.

Ja selvfølgelig, svarede jeg straks, idet jeg diskret målte hans krop med blikket og afgjorde med mig selv, at vi da har skibukser i langt større størrelser, end han havde brug for. Jeg tror, at han på mit blik kunne se, at jeg begik en fejltagelse, for han skyndte sig at sige, at skibukserne ikke var til ham selv men derimod til hans bror, som ifølge kunden var mere end dobbelt så stor som han selv.

Vi fandt et par skibukser, som min kunde nok mente kunne passe broderen trods dennes vægt på over 150 kilo. Manden fortalte, at det normalt var ham, der gik i byen for at købe tøj til broderen, som er så flov over sin store overvægt, at han ikke selv bryder sig om sådan noget som indkøb af tøj.

Og når jeg nu er her, sagde kunden, så skal jeg da lige høre, om I også har joggingbukser i store størrelser, for det er tit svært for mig at finde nogen, der er store nok til min bror. Jeg tjekkede vores beholdning af joggingbukser, men vi havde ikke nogen, der var store nok. Men det kan vi skaffe, lovede jeg, og kunden bestilte på stedet to par, som han kan hente i næste uge.

Uanset hvad: Er du mand eller kvinde og “stor”, kan du finde tøj i store størrelser her: http://www.storedrenge.dk/