Piercet ansigt

Min yngste søn – Lars – er en herlig fyr, og det skal jeg selvfølgelig synes om min egen søn – men faktisk er han virkelig et godt menneske. Han har mange venner, alle elsker ham, og han har styr på sit liv og sin uddannelse. Men nu er der sket noget, der har rystet os lidt. Og lad mig med det samme sige, at jeg intet har mod piercingsmykker – jeg har selv en i det ene øre såmænd. Men det her?

Ansigtspiercinger i enorme mængder

Lars kom hjem med Anita – sin nye erobring. Og vi troede ikke vores egen øjne, da hun kom ind i stuen. Hun havde ikke bare nogle få piercingsmykker – hun var fuldstændigt gennemhullet på kryds og tværs!

Jeg tror, hun havde mindst 30 piercinger i ansigtet alene – hvis ikke flere. Det var godt nok mange, og både min kone og jeg vidste ikke rigtigt, hvad vi skulle gøre. Skulle vi grine, græde eller bare være ligeglade?

Da vi var i køkkenet for at lave kaffe, spurgte min kone mig, om der mon var nogen chance for, at de var falske piercinger? Det mente jeg nu ikke – de sad vist ret godt fast.

Hvorfor piercer piger sig så voldsomt?

Anita er bestemt ikke en grim pige – faktisk har hun et smukt ansigt, så vidt vi kan se da. Og hun virker afbalanceret og i fred med sig selv, så måske er det blot hendes måde at være unik på, udtrykke sig på – eller måske er det en protest mod et eller andet.

Vi finder jo nok ud af det, hvis Lars og Anita bliver sammen. Men jeg kan nu ikke lade være med at forestille mig Anita i en smuk hvis brudekjole med stål og titanium stikkende ud over det hele. Og jeg gad nok vide, hvor hun ellers er piercet…?

Havd siger du? Hvordan ville du reagere?