Hygge på sofaen

jan 5, 2018

Det er koldt udenfor, og du er kommet hjem fra arbejde. Du er gennemkold, og klokken er kun fem om eftermiddagen, så det er lige tidligt nok at krybe i seng, selv om du har lækkert og lunt sengetøj på og et lækkert sengetæppe trækker det at have en hyggelig aften i sofaen med din plaid. Hvordan laver man så den perfekte hyggeaften på sofaen, når det er koldt udenfor?

En god plaid

Find dine gode plaids frem. Der findes plaids i rent bomuld og nogle i kunststof, der er mere luftige. Find dine favorit plaider, og sørg for der er nok til alle. Er du alene, er det måske hyggeligt med 2 plaider.

Skal det være det sublime, er der kun én vej: Det skal være en 100% bomuldsplaid! Der er bare intet, der slår det.

Tænd flere stearinlys. De skaber en hyggelig stemning, og så luner de. Lav noget varm kakao, hvis du synes om det – eller måske en stor kop varm te. En dejlig varm suppe er også perfekt til en kold dag og hygge på sofaen. Har du en slow cooker, så er det nemt at tilberede en nem aftensmad, der bare passer sig selv. Brug Google til at finde opskrifter. Har du en pejs, så tænd op i pejsen. Der er ikke noget som at lune sig ved en knitrende ild.

Tag din mand, hustru, kæreste eller børn med på sofaen – og har du kæledyr har de sikkert fundet vej til plaiderne allerede. Altså medmindre du har sikret hyggen og de lune fødder med et lækkert tæppe i bomuld.

Se en god film, eller bare snak om løst og fast. Måske har du brug for en lille lur?

Snoller er jo altid et hit til en hyggeaften på sofaen, så måske det er sodavand og chips eller popcorn, der trækker. Du kan også lave en mere sund udgave med for eksempel frugt og nødder af forskellig slags.

Hvad skal der til for dig for at en hyggeaften i sofaen bliver perfekt?