Ideer til kalendergaver

Hvert år til jul, så er der mange forældre, der laver en pakkekalender til deres børn.

Hver dag indtil den 24. december, så kan mange børn glæde sig til hver dag at åbne en lille gave.

Det kan for nogen måske være svært at skulle finde på 24 små gaver, som samtidig gerne må være lidt billige. Derfor kommer der her nogle små ideer til kalendergaver.

Til de lidt mindre børn

Til de lidt mindre børn, der kan man fx give dem en lille bog en af dagene, en lille slikpose, noget tøj til deres dukke eller en legetøjsbil.

På internettet findes der mange hjemmesider, hvor man kan købe billigt og sjovt legetøj til kalendergaver.

Til de lidt større børn

Til de lidt ældre børn, som går i skole, der kan man fx give nogle seje blyanter til penalhuset, nogle seje viskelædere, en neglelak, en ny hårbørste, en 10 krone eller noget slik.

Der findes en masse sjovt slik, som er i små æsker, eller som har en god størrelse til en pakkekalender. Man kan fx også købe en pose slikkepinde og dele dem op i tre bunker, hvor der er til tre kalendergaver.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til kalendergaver.

Spil er en god kalendergave

Uanset alder vil et sjovt spil altid være en god kalendergave. Som det kan ses her på hjemmesiden hyggeonkel.dk, https://www.hyggeonkel.dk/overblik/kalendergaver/, er der masser af spil at vælge i mellem, så man kan finde noget som både passer til den alder gavemodtageren har og så det også passer med den ønskede prisklasse.

Fordelen ved at vælge et sjovt spil er bl.a., at flere typisk kan få gavn af gaven, når man spiller sammen.