I et stykke tid har jeg puslet med tanken om, at jeg måske skulle lade min ellers uundværlige lap top computer udskifte med en mindre og lettere tablet, for jeg rejser rigtigt meget i forbindelse med mit arbejde, og det vil jo alt andet lige være noget nemmere at rejse rundt med sådan en lille sag i stedet for den noget større og tungere lap top, som jeg har brugt i mange år.

Jeg har kastet mange lettere misundelige blikke efter min kone, når vi er for eksempel rejser på ferie, for hendes håndbagage er noget mindre omfangsrig end min egen, for hun kan sagtens have sin iPad i sin almindelige håndtaske, mens jeg altid bruger en af de her små trolleys som håndbagage.

Derfor har jeg undersøgt, om jeg kan konvertere det program med for eksempel priser og lagerlister, som jeg har på min computer, til noget, der kan bruges på en tablet. Men det har jeg desværre måttet konstatere, at jeg næppe kan, og der er altså et par programmer, som jeg er afhængig af at kunne bruge på mine forretningsrejser.

Så nu har jeg opgivet tanken om en tablet, og i stedet har jeg besluttet at gå på jagt efter en bærbar computer, der skal være så lille og let som overhovedet muligt. Jeg har nemlig ikke nogen særlige krav til hverken skærmens eller tastaturets størrelse.

Heldigvis findes der på markedet flere meget små bærbare, så for mig handler det nu bare om at finde den helt rigtige. Og at finde en bærbar er nok nemmest på Pricerunner – http://www.pricerunner.dk/cl/27/Baerbare?