Massage eller Recovery Boots?

Kan du lide at dyrke sport? Er du en af dem, jeg ser hver morgen, når jeg lufter hunden, som stormer afsted langs stierne rundt om søerne? Er du sådan et menneske, der bare godt kan lide at stå tidligt op få løbeturen overstået, så du kan komme godt i gang med dagen. Uanset om det er onsdag morgen eller lørdag morgen? Uanset hvem du er, så skal du vide, at jeg godt kan lide, at du værdsætter dit liv og passer på din krop ved at holde den i god form. Det er vigtigt.

Pas på alle

Men du skal også lige vide, at jeg ikke er et sportsmenneske. Og jeg kan ikke acceptere, at du tromler mig ned med dit løb, når jeg går fredeligt med min lille hund, og vi bare snuser til naturen, og nyder, at solen står op. Så hvis du er sådan en af de her meget fanatiske sportsudøvere, så må du lige høre efter her: Ingen kan sige noget ondt imod, at du vil være i form. Det er der ikke nogen, der ønsker. Men vis hensyn til os, som ikke længere kan storme afsted med 15 km fart i timen. Vi har haft vores andel af sportsskader, som du måske ikke har oplevet endnu. Lad være med at ignorere, at vi også har ret til at gå på stien, som du løber på.

Vi brugte Recovery Boots

Når det er sagt, så vil jeg også sige, at jeg personligt godt ved, hvad du stræber efter. Jeg har været i dine løbesko for mange år siden. Og jeg ved godt, hvor svært det kan være at vise hensyn, og hvor svært det kan være at høre efter, når træneren fortæller, at du skal bruge to dage på at restituere. Dine muskler har brug for at hvile. Og ja, der findes hjælpemidler, som vi ikke havde, dengang jeg selv var i elitegruppen. Fx så kan du jo bruge Recovery Boots i dag. For blot få år siden var der ingen her i landet, der havde den ringeste idé om, hvad Recovery Boots er. I dag er det almen viden inde i sportsverdenen. Havde jeg haft adgang til Recovery Boots, da jeg var på toppen, ja så havde jeg da nok også fået guld ved legene dengang!

Ingen adgang til massagepistoler dengang

Jeg havde ikke adgang til Recovery Boots eller til en massagepistol dengang. Derfor brugte jeg heller ikke tilstrækkeligt tid på at få min krops muskulatur hvilet ud. Det førte til adskillige sportsskader. Desværre. Jeg nåede ikke mit mål som atlet.
Jeg nåede dog i land med min familie – og i dag har jeg viden om hjælpemidler til heling af sportsskader. Jeg hjælper mange topatleter. Det giver mig en tilfredsstillelse, som jeg nødigt vil være foruden. Jeg forstår nemlig godt, hvad det er, der sker i en atlets hoved: ”Jeg vil vinde. Jeg kan. Jeg skal bare over den næste forhindring.” Kære atlet: Pas på. Brug de hjælpemidler, du kan få i dag. Det vil hjælpe dig til at komme et lille skridt nærmere på dit mål.