arkitekt med brug for hejs

Der er godt gang i materialeplatformen i dag. Alle er i sving. Der er ikke en eneste, der sidder på den lade side. Det er godt at se. Byggemødet gik godt. Vi fik løst problemet med leverandøren af de der klinker, der skal sættes op inde i badeværelserne. Og malerne er i gang nede i stueetagen. Hver eneste sjakformand er klar over, hvor vi skal være ved dagens ende, og de er motiverede. Det er faktisk utroligt, hvad godt højt, belagt smørrebrød kan gøre!

Mit ansvar

Som arkitekten, der overser hele byggeriet, er det mit ansvar, hvis noget ikke bliver udført som planlagt. Og jeg kan godt lide at arbejde sammen med glade mennesker. Derfor har jeg heller ikke noget imod at byde på smørrebrød. Det får også munden på gled. Jeg er blevet gjort opmærksom på, at der vil være nogle dages forsinkelse, fordi vi har endnu ikke modtaget toiletterne, der skal installeres. Vi mangler også nogle armaturer. Forsyningskrise, siges det.

Efter byggemødet med sjakformændene har jeg så et møde med bygherren. Jeg vil gerne holde ham informeret om fremskridt og problemer i byggeriet. Og eventuelle ændringer i budgettet.

Brug for materialeplatformen længere

I dag bliver jeg så nødt til at finde nogle ekstra penge, fordi vi lejer jo den materialeplatform, som vi bruger. Vi er nødt til at forlænge lejekontrakten. Jeg håber, det vil være muligt. Og det betyder, at jeg lige er nødt til at ringe op til det firma, der tilbyder leje af personhejs, materialehejs og materialeplatforme. Har de mulighed for, at vi kan forlænge kontrakten i en uges tid hos https://unihejs.dk/? De oplysninger skal jeg have inden mødet med bygherren. Jeg kan jo godt selv regne ud, hvor stor en merudgift det vil blive til. Den skal så arbejdes ind i budgettet – inden mit møde med bygherren. Ja, tro ikke, at arkitekter kun sidder og leger, at de er store kunstnere ved et tegnebord.