Ringe til mænd?

apr 12, 2015

Jeg vidste langt før David og jeg blev forlovet, at jeg ikke havde noget ønske om et frieri. Jeg sagde til David, at ingen af os skule fri til den anden. Og hvad så med den der ring? Se den var jeg helt med på!

Ser du, jeg er en giver. Jeg elsker det øjeblik, når jeg er ude at handle, og jeg ser den perfekte gave, som du aldrig vidste du altid har ønsket dig. Hvis der så ikke er en lejlighed – ja så laver jeg en lejlighed for det. Jeg begynder at planlægge fødselsdage og ferie måneder i forvejen. Så selvfølgelig vil jeg være begejstret for forlovelsesringe. Og naturligvis har jeg tænkt mig at købe én også – mandesmykker er også meget sexet! Smykker til mænd er undervurderede mange steder – jeg er vild med dem!

“Jeg vil gerne … købe noget til dig også” sagde jeg til David, før vi begyndte at shoppe min ring. Jeg havde virkelig ingen idé, om han ville være for eller imod. Men jeg elsker at give og modtage gaver. Jeg er ikke sikker på, at spørgsmålet var så meget, “Hey kan jeg købe dig denne ting?”, Fordi jeg har ikke ligefrem brug for tilladelse. Det, jeg virkelig ville spørge om, var: “Hey, jeg ønsker at blive set som din lige. Er du okay med det? ”

Jeg ville købe noget særligt og symbolsk og et maskulint herresmykke; Jeg ønskede også at gøre det klart for alle, der kender os, at vi ser dette forhold som et partnerskab. Jeg ønskede at starte den officielle proces ved at sige, “Du skal ikke kun spørge om min ring. Min forlovede har også en ring!! (Og det siger jeg tit!!) “Du skal ikke kun spørge mig om brylluppet! Det er også hans bryllup! “” Du skal ikke kun spørge mig om, hvorfor vores hus er rodet! Det er også hans hus! ” Du skal ikke kun spørge mig, hvornår jeg har tænkt mig at få børn! Spørg også ham!! Og helt fantastisk – så vil han gerne have børn, så jeg er meget begejstret J

Så … hvad nu? Nu havde vi to ringe at købe og ingen idé om, hvad vi ville have. På trods af den rigdom af information på nettet var vi stadig forvirrede. Jeg bad ham om at give mig et budget, men han vidste ikke, hvad det “rigtige” budget var og ville ikke have mig til at blive skuffet, når vi begyndte at se på ringe for alvor. (Mens tanken om, at alle kvinder mener større er bedre, når det kommer til forlovelsesringe, var han nok lidt bekymret.

Hvad siger du? Er større bedre? Og hvad skal et budget på ringe være? Et det 2 måneders løn, som noget siger? Jeg er amerikaner, så jeg har brug for at høre jeres tanker som danskere. Kender I forøvrigt de her lækre ringe til mænd: http://www.marjoe.dk/shop/ringe-145s1.html