Coach til stress

nov 21, 2020

Jeg var slet ikke klar over, at man kan blive stresset af ikke at lave noget. Men det kan man. Jeg er ved at blive godt stresset. Jeg blev sendt hjem fra arbejde for 3 uger siden. Vi kom i Lock Down igen. Alt er lukket. Og man må ikke gå ud efter kl. 21. Det er sådan set ikke, fordi det generer mig, at man ikke kan gå ud om aftenen. Vejret er alligevel sådan koldt og blæsende. Rigtigt efterår eller næsten vintervejr. Men det generer mig, at jeg ikke har noget at lave. Vi kan ikke arbejde. Tøjbutikker er jo lukkede. Og som ekspeditrice og syerske i den lille butik, hvor jeg er ansat, er der intet at lave: Intet job, ingen indkomst, så længe det varer.

Usikkerhed stresser

Det stresser mig. Jeg lever i en usikkerhed, som virkeligt får mig ned med nakken. Min mand kan godt mærke det på mig. Han arbejder hjemmefra. Heldigvis. Det sikrer, at vi ikke skal lide under denne omgang. Men jeg kan ikke holde mig i ro, og det har han bemærket. Han har bedt mig om at gå til behandling.

Coaching er en mulighed

Han har nævnt stresscoaching hos Lifeconsulting, som en mulighed. Jeg synes, at det måske vil være lidt risikabelt for os. Vi har jo brug for pengene, han tjener, og ingen kan vide, hvor længe vi skal være i Lock Down igen. Har vi råd til at betale for, et stresscoaching forløb til mig? Min mands argument er bare, at det skal vi have. Hvis vi skal til at betale for en hospitalsseng på et privathospital, bliver udgiften meget større – og resultatet er ikke sikkert. Så ja, det kan betale sig.Læste også denne artikel.

Jeg må sige, at jeg synes, at han har en god pointe. Vi har ikke råd til, at jeg bliver alvorligt syg af det her, som vi alle sammen skal igennem.